Akademia Rosenberga

Akademia Rosenberga

17 maja 2016

Jadłospis 16-20.05

                 Dekada I, pierwszy tydzień   ( Wiosenno- letni )
 Poniedziałek   
                                                                                                                              
OBIAD:           Zupa pomidorowa z ryżem
                     Pierogi ruskie z cebulką
                      sałatka z ogórka kiszonego i papryki               

   Wtorek

OBIAD:            Zupa kalafiorowa z koperkiem
                                           Z natką pietruszki
                   Kopytka z sosem ogórkowym ( własnym )
                            marchew z groszkiem
                                                                                                                                              Środa

OBIAD:                   Zupa zalewajka
                           Racuchy drożdżowe
                                           
Czwartek
       
                                     
OBIAD:                   Zupa koperkowa zabielana jogurtem naturalnym
                               Kasza jaglana z warzywami i kurczakiem
                               
Piątek
                           
OBIAD:              Zupa zacierkowa z natką pietruszki
                         Jajka w sosie koperkowym
                            ziemniaki
                          


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz